Geen onderdeel van een categorie, Inspiratie

Een lamp met afstandsbediening

Een lamp met afstandsbediening

Technisch wordt er steeds meer mogelijk. De lamp met afstandsbediening rukt met grote snelheid op. Zo ook bij een lamp die je bijvoorbeeld aan de muur wilt hangen. Zo’n wandlamp met afstandsbediening staat niet alleen heel decoratief, hij is ook erg eenvoudig te bedienen.

Nooit meer een donkere ruimte binnenstappen

Laten we ons eens richten op de wandlamp voor binnen met afstandsbediening. Bij Luminize kun je een prachtig model kiezen in een zwart industriële stijl. Het licht dat hij geeft is wit. Er wordt daarvoor een mooie afstandsbediening meegeleverd. Leg je die bij de toegang van de kamer neer en kom je in het donker thuis, dan hoef je nooit meer een onverlichte ruimte binnen te stappen.

Overigens doet zo’n afstandsbediende smart Led lamp het ook uitstekend in de gang of in de hal. De neutrale decoratieve uitstraling van onze lamp met afstandsbediening, zorgt ervoor dat hij zich op elke plek aan zijn omgeving aanpast.

Wit licht met sfeer

Nu denk jij misschien: ‘Wit licht, wat doe ik daarmee?’ Wanneer je hierbij alleen denkt aan fel of helder wit licht, dan doe je deze smart lamp echt tekort. Wat is namelijk het geval: je kunt de smart Led lamp op alle mogelijke manieren dimmen. Zo kan je hem gebruiken als je veel licht nodig hebt. Bijvoorbeeld als jouw kind de veters wil strikken in de gang. Maar je kunt zo’n lamp met afstandsbediening ook gebruiken om een romantische sfeer te creëren als je ’s avonds met z’n tweetjes bij de televisie zit.

Traploos de kleurtemperatuur veranderen

Maar wat verstaan we bij deze smart Led lamp dan eigenlijk onder ‘wit’? Nou, dat is niet eens zo eenvoudig om vast te stellen. Deze revolutionaire wandlamp met afstandsbediening, biedt namelijk de mogelijkheid om de kleurtemperatuur aan te passen. Heb je weleens van de letter K van Kelvin gehoord? Die K wordt bij Ledlampen gebruikt om de tint van het licht mee aan te duiden. In dit geval gaat het dus om de tint van het wit. We noemen dit ook wel de kleurtemperatuur.

Het aardige van onze wandlamp met afstandsbediening is, dat je met de afstandsbediening deze kleurtemperatuur kunt variëren. Die loopt over een heel breed bereik. De laagste stand staat op 2.700K. Dan heb je warm licht waarbij je tot rust kunt komen. Schroef je de kleurtemperatuur omhoog, dan kun je hem laten oplopen tot 6.500K. De lamp geeft dan maximaal wit licht. Dat is handig voor als je een scherpe en heldere verlichting nodig hebt.

Wanneer je het instructiefilmpje op onze website bekijkt, kun je de variatie in tinten met eigen ogen zien. Zo zie je dat je het licht traploos kunt veranderen, van zonnig wit, naar fel wit of misschien naar kaarsgeel licht.

Er komt hierdoor een onbeperkte reeks aan sferen binnen je bereik. De meeste klanten die bij ons zo’n wit licht gevende smart Led lamp aanschaffen, creëren er uiteindelijk hun eigen favoriete tint mee. Je kunt de smart lamp immers perfect aanpassen aan de omgeving waarin je hem gaat gebruiken.

Smart Led lamp met kleurenspectrum

Maar niet alleen met onze lamp met afstandsbediening haal je een warme sfeer in huis. Warm licht kun je ook creëren met onze kleurenlamp RGB met afstandsbediening. RGB staat voor Red, Green en Blue. Rood, Groen en Blauw vormen onze primaire kleuren. Door ze te mengen komen we op andere kleuren uit.

Het leuke van een RGB lamp met afstandsbediening, is het kleurenspectrum dat je ermee in je woning of kantooromgeving brengt. Op de afstandsbediening vind je twaalf voorgeprogrammeerde standen. Die mengen voor jou automatisch het licht. Het gekleurde licht aan je wand zorgt voor een unieke ervaring. Daarbij is het mogelijk om bij deze smart Led lamp niet alleen de kleur aan te passen, maar ook om de sterkte van het licht te dimmen. Met al deze mogelijkheden zorg je bij de meest uiteenlopende gelegenheden voor het juiste licht. Een avondje tv met vrienden of vriendinnen vraagt om een eigen kleurenspectrum aan de wand. Is je kind jarig en vieren jullie het kinderfeest, dan zijn felle kleuren die kunnen verspringen natuurlijk enorm cool. Je kunt er de muziek bij aan zetten. Het dansen kan dan gelijk beginnen.

Is het avond en heb je de buren uitgenodigd voor een drankje, dan is variëren met de gekleurde verlichting best wel stoer. Dit is precies het moment om jouw bezoek kennis te laten maken met de voorsprong die de RGB smart lamp in jouw huis heeft gebracht.

Met je smart lamp energie besparen

Gaat het om sfeer in je huis of kantoor, dan is Luminize de partner die je zoekt. Wij hebben ons helemaal toegelegd op sfeerlicht, dat zich afspeelt op een kleurtemperatuur van 2.700K. Daarmee onderscheiden wij ons in de markt. Namelijk van al die aanbieders die online steeds de minder smaakvolle varianten van 3.000K aanbieden.

Naast sfeer is er natuurlijk de duurzaamheid. Het is inmiddels wel duidelijk dat de energieconsumptie die wij gewend zijn zo snel mogelijk naar beneden moet. We weten inmiddels dat de klassieke gloeilamp zijn energie grotendeels verspilde door deze in warmte weg te geven. Een smart Led lamp wordt niet warm. Wel geeft hij dezelfde hoeveelheid licht in elke gewenste warme tint. Dit maakt onze lamp met afstandsbediening een kampioen in energiebesparing. Schrik niet van het feit dat die besparing zomaar oploopt tot 80% à 90%! Bovendien is zo’n smart lamp ook erg veilig. Hij geeft geen warmte af dus zal geen brandgevaarlijke situaties veroorzaken. Dit maakt de Led lampen voor aan de wand niet alleen heel zuinig, maar ook heel veilig.

Lamp met afstandsbediening of een losse dimmer

Voor het dimmen van Led licht ben je trouwens niet alleen maar afhankelijk van de smart Led lamp. Bij Luminize bieden we ook losse Led-dimmers aan. Die bouw je in op een vaste plek, zodat je ook bij je andere Led lampen de mogelijkheid hebt om ze te dimmen. Op die manier zet je de sfeer in je hele woning of kantoor moeiteloos naar je hand. Deels met de dimmers die je inbouwt en voor het andere deel met de lamp met afstandsbediening die je aan de wand monteert.

Lampen met afstandsbediening