Geen onderdeel van een categorie

Waarom kiezen voor een Led lamp?

led lamp

Waarom kiezen voor een Led lamp?

De technologische omslag van gloeilamp naar Led lamp is een geweldig succes. De techniek van Led is totaal anders en de besparing op energie enorm.

Energieverbruik sterk omlaag

Daarmee hebben we direct het belangrijkste voordeel van Led verlichting aangeroerd. Je bespaart al gauw zo’n 80% tot 90% op jouw energieverbruik. Dat zijn geweldige getallen, die je doen afvragen waarom we zo lang met de energie slurpende gloeilampen zijn doorgegaan. De belangrijkste reden is waarschijnlijk gewenning. Bovendien was er in het begin nog niet zoveel keuze in het soort licht dat een Led lamp gaf.

Led lamp dimbaar, warm en veilig

Maar dat is vandaag de dag wel anders. Je merkt het direct als je naar het brede aanbod van Luminize kijkt. De warmte van het Led licht straalt je tegemoet. Led verlichting is in korte tijd volwassen geworden. Een Led lamp is dimbaar, geeft prachtig licht en is ook heel eenvoudig te combineren met een bewegingssensor.

Een Led lamp met bewegingssensor is uitstekend geschikt voor buitenshuis. Als je zo’n Led lamp aan de gevel hangt, springt de heldere Led verlichting aan zodra er een beweging wordt waargenomen. Dat is een uitstekende oplossing voor de veiligheid. Aangezien Luminize haar Led verlichting levert in een kleurtemperatuur van 2.700K, blijft de sfeer rond jouw woning of bedrijf heel prettig. Je wordt niet geconfronteerd met een ‘koude bak licht’ die vaak uit neon straalverlichting komt.

Veiligheid in 2.700K kleurtemperatuur

Een Led lamp met bewegingssensor is heel geschikt voor in de tuin. Naast de veiligheid die hij biedt, is de werking ervan voor jouzelf ook heel handig. Zodra je immers een stap de tuin in zet, springt jouw buitenverlichting aan. Zo werkt de Led lamp met bewegingssensor dus als een handig hulpmiddel.

Ook al heb jij je handen vol, een stap in jouw tuin wordt altijd op een prettige manier beschenen door Led verlichting van 2.700K. Tenminste, als je de tuinverlichting aanschaft bij Luminize. Wij leveren deze buitenarmaturen immers als enige webshop met warme lampen in de juiste kleurtemperatuur.

Led lamp gaat jarenlang mee

Denk je weer even na over de zuinigheid van de Led verlichting, dan vraag jij je misschien af of een Led lamp bij aanschaf veel kost. Vergeleken met een gloeilamp betaal je inderdaad een wat hogere prijs. Maar nu de energiebesparing 80% tot 90% beloopt, heb je die extra aanschafkosten binnen korte tijd terugverdiend.

Een groot voordeel van de Led lamp is ook dat hij veel langer meegaat dan een gloeilamp. Moest je deze geregeld vervangen, Led verlichting blijft vaak jarenlang werken. Je hoeft dus niet om de zoveel maanden je buitenverlichting open te schroeven om er een nieuwe lamp in te doen.

Voor een wandlamp met bewegingssensor geldt dit dus ook. Nu je er maar eens in de paar jaar een nieuwe Led lamp in hoeft te plaatsen, kun je die veilige verlichting dus best op een moeilijk te bereiken plaats ophangen. Ook dit komt de veiligheid rond je huis of kantoor extra ten goede. Een onbevoegde bezoeker van jouw tuin, kan nu niet zo makkelijk de Led verlichting die jij als beveiliging hebt opgehangen onklaar maken.

Led verlichting is veel veiliger

Maar niet alleen in je tuin zorgt de Led lamp voor veel voordelen. Ook binnenshuis levert Led verlichting grote voordelen op. De kleur van de Led lamp is warm, terwijl de lamp zelf niet meer warm wordt. Dat is een groot verschil met de gloeilamp van vroeger, die zo warm werd dat je de vingers eraan kon branden. Soms zorgden die gloeilampen zelfs voor een binnenbrand. Dat risico behoort met de Led lamp die niet warm wordt tot het verleden.

Een Led lamp met bewegingssensor kan binnen ook heel handig zijn. Bijvoorbeeld in de gang, langs de trap of in de garage tref je zulke Led verlichting geregeld aan. Steeds is het voordeel dat de Led lamp vanzelf aanspringt. Dit zorgt voor een stuk veiligheid voor jezelf en je gezin. Kinderen lopen niet meer in het donker op de trap. Ben je zelf niet meer zo goed ter been, dan is een goed verlichte omgeving altijd automatisch binnen handbereik.

Vergroening is noodzakelijk

Maar toch…. Die besparing op energie blijft echt de beste reden om een Led lamp te installeren. Ga je uit van een energiebesparing van 90%, dan staat 1 dag branden van een gloeilamp gelijk aan 10 dagen branden van een Led lamp. Zo kun je tijdens je vakantie de verlichting een stuk milieubewuster laten branden. De energie die wordt verbruikt is sterk gereduceerd. Sowieso is Led verlichting sterk aan te bevelen waar het gaat om duurzaamheid. In deze tijd waarin vergroening echt noodzakelijk is, wil je niet meer afhankelijk zijn van verlichting die door de afgifte van warmte het grootste deel van zijn energie verspilt.

Prachtige modellen, overzichtelijk ingedeeld op onze website

Voor de vormgeving van de Led verlichting hoef je het in ieder geval niet te laten. Kijk maar eens in ons online assortiment en geniet van moderne, klassieke en industriële modellen. Wij hebben geprobeerd om het overzicht voor jou zo duidelijk mogelijk te maken. Zo kun je in ons menu bovenaan de pagina kiezen voor Led verlichting binnen, buiten en per ruimte.

Bij de binnenverlichting ligt bij jou de keus of je plafondlampen of wandlampen kiest. Natuurlijk is een combinatie van beide de beste manier om sfeer met mooie Led verlichting te creëren. Ook de buitenverlichting biedt veel mogelijkheden. Het onderscheid is groot en verdeeld in buitenlampen met sensor, grondspots, solar tuinverlichting, staande buitenlampen, tuinspots en wandlampen. Meer dan genoeg mogelijkheden dus om je tuin met prachtige Led verlichting in te richten. Daar komt bij dat een Led lamp met bewegingssensor die je bij Luminize aanschaft, in combinatie met zijn functionele gebruik, prachtig warm licht van 2.700K uitstraalt.

Mooie, warme Led lampen van 2.700K

Nu je dit verhaal gelezen hebt, snap je waarschijnlijk nog beter waarom je het beste voor de Led lamp kunt kiezen. Je besparing op energie is optimaal. Dat scheelt kosten en is goed voor het milieu. Daarnaast heb je bij Luminize het voordeel, dat je met onze 2.700K Led lampen mooie warme verlichting aanschaft.

Led lampen assortiment